‘Douwe Bob kreeg verbod na bedreiging in ziekenhuis’

Door: Isabel Kouwenoord
13-06-2022

Douwe Bob werd afgelopen donderdag opgepakt door de politie. Dit gebeurde nadat er een aanrijding plaatsvond tussen hem en een flitsbezorger in Amsterdam. Hij reageerde enorm agressief en begon zelfs te duwen. Dit was echter niet de eerste keer dat de zanger zich zo gedroeg. Douwe Bob zou een paar jaar geleden een contactverbod hebben gekregen na een bedreiging in een ziekenhuis, blijkt uit een reactie onder een video op Dumpert.

,,Douwe Bob is een agressieveling. Jaren geleden is hij al eens uit een ziekenhuis gegooid omdat hij zijn handjes niet thuis kon houden. Hij heeft toen zelfs een toegangsverbod van een jaar gekregen. En die krijg je niet zo maar. Ik was erbij en heb dat verbod geschreven”, schrijft iemand op Dumpert onder de video over de ruzie met de flitsbezorger.

Boete opgelegd

In 2019 kreeg de zanger een boete van 1500 euro opgelegd door de politierechter voor het bedreigen van twee beveiligers in het OLVG ziekenhuis in Amsterdam-Oost. Zijn vriendin zou onwel zijn geworden en de singer-songwriter had te veel gedronken. De beveiligers hebben hem naar buiten gewerkt en de deur op slot gedaan, zodat hij niet meer naar binnen kon. De zanger toonde wel berouw, want een dag na het incident meldde Douwe Bob zich met een bos bloemen bij het ziekenhuis. ,,Ik schaam me”, liet hij destijds weten.

LEES OOK:

Douwe Bob deelt beelden van eigen aanhouding: ‘Excuses voor de trap’

.

Meer DenD