Douwe Bob over aanstaand vaderschap: ‘Had het me anders voorgesteld’

Douwe Bob had vader zijn anders voorgesteld
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Douwe Bob heeft geen relatie met Loes van Delft, de vrouw waarmee hij een kindje verwacht. In Rooijakkers over de Vloer liet de zanger zich voor het eerst uit over het aanstaand vaderschap. ,,Ik had het me wel anders voorgesteld.”

De zanger deed een paar maanden geleden een korte aankondiging tijdens een concert dat hij een kind verwacht met Loes van Delft. Al snel dachten velen dat de twee een relatie hadden, maar dit bleek niet het geval te zijn. Veel liet hij er dan ook niet over los, tot gisteravond in Rooijakkers over de Vloer.

‘Het is niet hoe het hoort’

,,Ik krijg een kind met een hele leuke en lieve vrouw, maar we hebben geen relatie. Ik geloof dat het voor de opvoeding van je kind niet uitmaakt, als je maar liefde geeft. Ik geloof in liefde”, zei Douwe in het programma

Douwe kreeg de nodige kritiek over zich heen, iets waar hij helemaal niet op zat te wachten. ,,Heel veel mensen zullen een mening hebben, maar een dikke middelvinger voor die mensen. Het is mijn kind en mijn kind gaat geliefd worden met alles dat ik heb.”

En hoewel de twee samen besloten hebben het kindje te houden, is het voor Douwe ‘niet zoals hij het voor zich had gezien’. Hij had graag een huisje-boompje-beestje-gezin gewild. ,,Het is niet conventioneel. Het is niet hoe het hoort.”

Tags

ART ROOIJAKKERSDOUWE BOB

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck