Douwe Bob over sneer Raemon Sluiter: ‘Dat steekt gewoon’

Door: Charlotte Wijnen
01-08-2021

Douwe Bob lijkt een grapje van oud-tennisser Raemon Sluiter niet te kunnen waarderen. ,,Dit gaat over mijn ongeboren dochter. Dat steekt gewoon.”

‘Dat steekt gewoon’

De oud-tennisser dacht even een grapje te kunnen maken over het aanstaande vaderschap van de zanger. Bij een screenshot van de nieuwskop ‘Douwe Bob heeft geen relatie met kunstenares die zwanger van hem is’, reageerde Raemon: ,,Was dus alleen even Douwe, Bob.”

Iets wat Douwe Bob niet kon waarderen, dus reageerde hij op de tweet. Hij haalt opvallend hard uit naar Raemon. Later herpakte hij zichzelf plaatste een nieuwe tweet. ,,Nee oke, is niet heel cool van me. Ik kan echt wel een gevatte grap waarderen, maar dit gaat over de moeder van mijn kind en mijn ongeboren dochter. Dat steekt gewoon”, schrijft Douwe Bob.

Meer DenD