Downton Abbey’s Highclere Castle te boeken op Airbnb

Door: DitjesDatjes
17-09-2019

Highclere Castle, waar Downton Abbey is opgenomen, verwelkomt binnenkort heel even niet alleen maar gasten uit de aristocratie. Twee ‘normale’ fans van de Britse serie krijgen namelijk de kans om via Airbnb exclusief één nachtje in het beroemde kasteel te overnachten.

De speciale actie is ter ere van de première van de film Downton Abbey. Fans kunnen zich vanaf 1 oktober aanmelden, op 26 november kunnen twee gelukkige winnaars dan hun intrek nemen in een van de grote vertrekken en suite met badkamer en uitzicht over het landgoed.

De bezoekers worden door het personeel van de graaf en gravin van Carnarvon, de eigenaren van het slot, in de watten gelegd, zoals het echte gasten op Highclere Castle betaamt. Ze krijgen onder meer een uitgebreid diner in de eetzaal, mogen koffie drinken in de bibliotheek en krijgen een privérondleiding over het terrein.

Er hangen wel wat restricties aan de actie. Zo krijgen de gasten strikt één butler per persoon toegewezen, mogen er geen huisdieren mee (want er zijn al negen vriendelijke honden op het terrein aanwezig) en moet roddelen beperkt blijven tot de kelder van het kasteel, waar in de serie het personeel werkt.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen