Dr. Dre moet nieuwe advocaat zoeken voor scheidingszaak

Door: DitjesDatjes
16-04-2021

De advocaten van Dr. Dre mogen hem niet langer vertegenwoordigen tijdens zijn echtscheidingsprocedure. Het verzoek daartoe van zijn ex Nicole Young werd volgens de New York Post door de rechter goedgekeurd.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Reden is dat een van de twee, Howard King, in betere tijden jarenlang de gezamenlijke juridisch adviseur van het stel was. De uitspraak betekent dat ook advocate Laura Wasser, waarmee King een team vormde in de zaak, niet meer aan de slag mag voor Dr. Dre, die eigenlijk Andre Young heet. Wasser is een bekende echtscheidingsadvocaat in Los Angeles, die onder meer ook Kim Kardashian bijstaat tijdens haar scheiding.

De Youngs maakten in maart van 2020 bekend dat ze na 24 jaar huwelijk gingen scheiden. De rapper heeft met zijn muziekcarri√®re en elektronicamerk Beats By Dr. Dre een vermogen van zo’n 820 miljoen dollar opgebouwd. Hij houdt vol dat het stel op huwelijkse voorwaarden is getrouwd, maar volgens Nicole heeft Andre die papieren twee jaar na hun trouwen voor haar ogen verscheurd.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD