Drake maakt excuses voor afzeggen shows

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Van onze redactie

MIAMI – Nadat hij zijn concerten van afgelopen weekend in Miami afzegde, heeft Drake hiervoor nu publiekelijk excuses gemaakt. De rapper liet via Instagram weten ‘dat hij ziek was geworden en nog nooit zoiets eerder meemaakte’. “Ik wil zeggen hoe erg het me spijt dat de twee shows in Miami niet zijn doorgaan.”.

Hij vervolgde: “Eerder zijn er weleens shows afgezegd vanwege productionele problemen, maar dat is nu niet het geval. Ik vind het vreselijk om mensen teleur te stellen die speciaal hiervoor naar Miami zijn toegekomen. Ik wil hierbij ook mijn dank uitspreken naar de twee artsen en de zuster die zich urenlang voor mij hebben ingezet om me beter te maken. Miami verdient een optreden dat voor 100% klopt en dat ga ik ook geven als ik hier terugkom.”

Het fenomeen afzeggen is niet geheel nieuw voor Drake. In maart 2017 cancelde hij zijn concert in de Amsterdamse Ziggo Dome, een uur nadat de show al had moeten beginnen. Hoewel zijn concertpromotor toen beweerde dat de rapper ‘echt ziek’ was, beweerden insiders dat hij teveel en te sterk geblowd had en achter de schermen had overgegeven, wat door zijn management werd ontkend.

 

BuzzE

 

 

Tags

AFZEGGENDRAKEEXCUSESSHOWS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck