Drama bij The Real Housewives of Amsterdam

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

De reünie van het tweede seizoen van The Real Housewives of Amsterdam belooft een hoop drama en vuurwerk als we Housewife Djamila moeten geloven.

Djamila Celina zegt in gesprek met ANP positief terug te kijken op haar deelname aan The Real Housewives of Amsterdam. ,,Toen eenmaal het eerste seizoen eruit was kreeg ik zulke positieve reacties. Mensen houden er toch van als je lekker recht voor z’n raap bent.” Het was voor haar nog wel even spannend: ,,Wij wisten niet wat het zou doen natuurlijk. Het kon ook een onwijze flop worden. Het is nogal een franchise waar je in stapt. Maar gelukkig is dat niet gebeurd. Ik ben superblij dat ik meedoe.”

Vuurwerk

In het tweede seizoen zou zoveel gebeurd en gefilmd zijn, dat Djamila verwacht dat het vuurwerk wordt bij de reünie-aflevering. De opnames zijn nog niet geweest, maar zullen binnenkort plaatsvinden. In The Real Housewives of Amsterdam wordt een groep van zeven vrouwen uit de ‘upper-class’ van Amsterdam gevolgd in hun dagelijkse leven. Onder andere Maria Tailor, Hella Huizinga en Sususanna Klibansky zijn ook te zien in de show.

Tags

THE REAL HOUSEWIVES OF AMSTERDAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck