Drama in huize Gordon: ‘Hij reageerde niet meer’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Gordon is tot over zijn oren verliefd op zijn nieuwe huisgenoot. Het gaat alleen niet om een man, maar om een hondje! Dat hondje, dat de naam Toto heeft, zorgde alleen voor een klein drama, vertelt Gordon.

Harde bonk

Nog geen 24 uur uur is Toto bij Gordon in huis, maar nu al heeft de zanger gemerkt dat een puppy veel aandacht nodig heeft én je hem geen moment uit het oog kan verliezen. Toen de broer van Gordon namelijk even op bezoek was, en er dus niet op Toto werd gelet, hoorde de zanger een harde bonk. Wat bleek? Toto was hard van de trap die naar het zwembad leidt gevallen.

‘Wonderhond’

,,Ik dacht dat hij dood was”, zei Gordon gisteren tegen Shownieuws. De schrik zat er nog goed in. ,,Hij reageerde niet meer. Ik ben helemaal in paniek geraakt.” De zanger reed meteen na het vinden van Toto met grote snelheid naar een dierenarts die het hondje wist op te lappen. ,,Een kwartier later komt de dokter binnenlopen met Toto in z’n hand. Helemaal kwispelend en niets aan de hand.” Gordon noemt het een wonder dat Toto die harde klap heeft overleefd. ,,Het is een wonderhond”, besluit Gordon.

Tags

GORDONHONDJEPANIEKTOTO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck