Drama op Valentijnsdag: relatiebreuk voor Samantha Steenwijk?

Relatiebreuk Samantha Steenwijk|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

UPDATE: Volgens Yvonne Coldeweijer zijn Samantha en Daisy níet uit elkaar, maar ging het om een pr-stunt voor haar nieuwe single.

Geen rozen, chocolade en cadeautjes vandaag voor Samantha Steenwijk. Valentijnsdag eindigt voor haar in een groot drama: in plaats van een liefdesverklaring, lijkt de zangeres een relatiebreuk aan te kondigen.

Samantha heeft een emotioneel bericht op Instagram gedeeld waarin ze lijkt te vertellen dat het over en uit is tussen haar en Daisy. ,,Ik heb dit vaker meegemaakt”, begint Samantha haar emotionele bericht. ,,Ben het zat om nog te gissen. Ik ben niet eens meer kwaad.”

Gebroken hart

Samantha laat weten dat ze voor zichzelf kiest en dat ze ‘hier sterker uit gaat komen’. Een verzoening in de toekomst sluit ze ook direct uit. ,,Er is niks meer wat je zeggen kan”, aldus Samantha, die haar bericht afsluit met een gebroken hart.

Bedrogen

Nadat Yvonne Coldeweijer afgelopen september ‘juice’ bracht over Samantha en Daisy, gaf Samantha toe dat Daisy haar inderdaad in het verleden heeft bedrogen. ,,Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups en downs gehad”, schreef Samantha op Instagram. ,,Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld, dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd.”

Relatiebreuk op Valentijnsdag

Hoewel het vreemdgaan van Daisy enorm pijnlijk was voor Samantha, liet ze destijds weten dat ze er juist sterker uit waren gekomen. ,,Wij zijn nog steeds heel gelukkig met elkaar en zijn van plan dat ook te blijven”, zei Samantha. Toch lijkt er nu alsnog sprake te zijn van een relatiebreuk. En dát uitgerekend op Valentijnsdag…

Tags

SAMANTHA STEENWIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie