Drama vakantie voor Chantal en Robert: ‘Vertrokken naar ander huis’

GEEN warm water in luxe appartement
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Robert Doornbos en zijn vrouw Chantal Bles genoten de afgelopen dagen van de zon op Ibiza. Maar wat een mooie vakantie moest worden, eindigde in een drama…

,,Ik doe dit normaal niet snel, maar wilde toch even delen dat wanneer jullie naar Ibiza gaan, ga dan vooral niet je geld uitgeven bij Casa Sukha Ibiza”, schrijft Robert Doornbos in Instagram Stories. ,,Het ziet er leuk uit maar de mooie foto’s maken het niet helemaal waar. Wat een drama!”

Geen compensatie

In een review op Tripadvisor geeft Robert meer uitleg. ,,We hebben vijf dagen zonder warm water gezeten, want de boiler was kapot”, schrijft Robert. ,,Dat is ook toegegeven door de eigenaar, maar hij heeft geen compensatie aangeboden.”

Ander huis gehuurd

Omdat Robert en Chantal met hun kinderen op vakantie waren, was het volgens Robert noodzakelijk om na een dagje strand een warme douche te kunnen nemen. ,,Dus zijn we vertrokken en de rest van de vakantie een ander huis gehuurd op het eiland.”

Waarschuwing

Ook Chantal wil haar volgers waarschuwen voor de accommodatie en deelt het bericht van Robert op haar eigen Instagram. Overigens gaat het om een luxe accommodatie, zo valt te lezen op de website van Casa Sukha. Hoeveel Robert en Chantal hebben betaald voor het appartement is niet duidelijk, maar de accommodatie deelt in Instagram Stories dat er voor begin volgende maand nog een appartement vrij is. Dat appartement is geschikt voor twee personen en voor zeven dagen wordt een bedrag van 2300 euro gevraagd. Robert en Chantal verbleven er samen met hun kinderen, dus zij huurden hoogstwaarschijnlijk een ander appartement.

Tags

CHANTAL BLESROBERT DOORNBOS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck