Drama voor 1000-lb Sisters-ster Amy

Drama voor 1000-lb ster Amy
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een groot drama voor Amy Slaton, bekend uit het TLC-programma 1000-lb Sisters. Zij en haar echtgenoot Michael gaan scheiden na vier jaar huwelijk. De twee verwelkomden vorig jaar nog hun tweede kindje.

In 1000-lb Sisters worden de zussen Tammy en Amy gevolgd tijdens hun reis om overtollige kilo’s kwijt te raken. Beiden hebben zwaar overgewicht en het is tijd om daar verandering in te brengen. Eerder liet Amy weten dat haar man Michael haar steunt in het proces, maar dat het hem niet uitmaakt hoe ze eruitziet.

Scheiding aangevraagd

,,Hij houdt van me en steunt me. Het kan hem niet schelen hoe hoeveel ik weeg, hoeveel ik verlies”, vertelde Amy eerder aan The Sun. Zij en Michael kennen elkaar al ontzettend lang. ,,We ontmoetten elkaar eigenlijk toen ik acht was. Maar toen hij achttien werd, stopten we even met daten.”

Een relatiebreuk zag dan ook niemand aankomen. Amy en Michael stapten vier jaar geleden in het huwelijksbootje en verwelkomden vorig jaar hun tweede kindje. Maar een maand geleden kreeg Amy een harde klap te verwerken, want Michael vroeg de scheiding aan.

Twee jonge kinderen

Amy, die nu achterblijft met twee jonge kinderen, vertelde onlangs nog dat ze het hebben van twee kinderen zwaar vindt. ,,Het ergste is als ik alleen thuis ben met de kinderen en ze allebei tegelijkertijd beginnen te huilen. Ik weet niet aan wie ik eerst mijn aandacht moet geven”, zei Amy. Waarom zij en Michael uit elkaar zijn is niet duidelijk.

Tags

1000-LB SISTERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck