Drama voor Dennis Weening: vakantie abrupt ten einde

Vakantiedrama voor Dennis Weening
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dennis Weening en zijn gezin keken al drie jaar uit naar een bijzondere reis naar Bali. Maar wat een droomvakantie moest worden, liep uit op een groot drama.

Dennis is momenteel samen met zijn vrouw Stella en hun kinderen op het prachtige Bali. Maar na een paar dagen sloeg het noodlot toe.

Stella kan niet meer lopen of zitten

,,Lieve, knappe, sterke Stella”, begint Dennis zijn verhaal. ,,Al 3 jaar verheugen we ons op deze reis naar Bali. Samen met onze lieve vrienden Vincent en Nicole gingen we naar Indonesië waar ook je vader woont met gekke oma Tati. Na een paar prachtige dagen kreeg je door een bergwandeling een verschrikkelijke hernia.”

Stella heeft enorm veel pijn. ,,Eentje die zo erg is dat je niet meer kon lopen of zitten en er zelfs een dokter en het ziekenhuis aan te pas moesten komen.”

‘Ik heb je nog nooit in zoveel pijn gezien’

Morgen vliegt het gezin terug, maar het is nog maar de vraag of ook Stella mee terug kan reizen. ,,Want ik heb je nog nooit in zoveel pijn gezien”, aldus Dennis. ,,Toch probeer je er het beste van te maken… En daarom hou ik zoveel van je. Wat ben je toch ongelofelijk sterk. En deze reis doen we gewoon snel weer over.”

Tags

DENNIS WEENINGHERNIAVAKANTIEVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck