Drama voor Ferry Somogyi: zoontje aan de beademing

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De tweeling van Ferry Somogyi en zijn vriendin Noëlle, die 2 maanden oud is, is onlangs opgenomen in het ziekenhuis. Het drama werd nog groter toen één van de twee zoontjes aan de beademing moest, en werd behandeld in een ander ziekenhuis dan zijn broertje.

Intensive Care

De tweeling van de GTST-acteur liep onlangs het RS-virus op. Dit virus komt vrij veel voor, maar is over het algemeen ongevaarlijk. Omdat de tweeling is geboren met 35 weken, waren ze bevattelijker voor het virus en kregen complicaties. De twee jongetjes werden opgenomen in het ziekenhuis. Maar waar de ene (Lux) snel opknapte, werd de ander (Imre) steeds zieker. Hij kreeg het Rhinovirus erbij en werd ook nog eens verkouden. Het kindje werd zo ziek, dat hij met de ambulance naar het Wilhelmina Kinderziekenhuis gebracht moest worden en daar op de IC belandde.

Infuusjes

Noëlle schrijft op haar Instagram dat het verschrikkelijk was haar kind in het ziekenhuis te zien liggen. ,,Doordat hij veel vocht vasthield, zag hij er ook niet echt uit als zichzelf, en ook de aanblik van de beademing, slangetjes en alle infuusjes zijn heftig om te zien.”

Aansterken

Wat ook heftig was, schrijft Noëlle, is dat zij en Ferry continu moesten pendelen tussen de twee ziekenhuizen en tussen hun huis, waar dochtertje Véda (2) verbleef. ,,Het is echt overleven geweest voor ons door de spanning en vermoeidheid”, schrijft ze. Gelukkig lijkt het einde van de moeilijke tijd in zicht. Inmiddels is Imre ontslagen uit het Wilhelmina Kinderziekenhuis en opgenomen in het streekziekenhuis waar Ferry en Noëlle in de buurt wonen. Daar sterkt het babytje verder aan.

Tags

FERRY SOMOGYIIMREKINDERENLUXNOËLLETWEELINGVÉDA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie