Drama voor Gordon. Beruchte ex werkt met BN’ers

Door: DitjesenDatjes
09-04-2020

Het liefdesleven van Gordon gaat niet altijd over rozen, maar in 2018 nam het wel een heel dramatische wending. De man waar hij dolverliefd op was, ging vreemd met mannen en vrouwen. Uiteindelijk verschenen de twee tegenover elkaar in de rechtbank, en nu lijkt het erop dat ze elkaar weer zullen ontmoeten..

Loopafstand van woning

Kevin Bulgac studeerde geneeskunde en in de afgelopen twee jaar heeft hij zich blijkbaar gespecialiseerd in plastische chirurgie. De man werkt volgens weekblad Story namelijk momenteel bij een kliniek in Amsterdam als cosmetisch arts! Veel BN’ers waaronder Gaby Blaaser gaan naar die kliniek toe om wat fillers te laten inspuiten en rimpeltjes weg te werken. En die kliniek bevindt zich op loopafstand van de woning van Gordon! De kans is dus groot dat ze elkaar vroeg of laat tegen het lijf zullen lopen.

Rechtszaak

Daar zal de presentator niet op zitten te wachten, want hun relatie liep niet echt goed af. Begin 2018 maakte Gordon bekend een relatie te hebben met Kevin en hij deelde romantische kiekjes van hen samen op vakantie op Instagram. Maar niet veel later kwam Gordon erachter dat Kevin niet trouw was en relaties onderhield met mannen en vrouwen. De presentator verbrak de relatie, maar Kevin pikte het niet dat Gordon hem van dingen beschuldigde en begon een rechtszaak. Kevin ontkende een liefdesrelatie te hebben gehad met Gordon, maar doordat Gordon berichtjes tussen hen had opgeslagen waaruit duidelijk bleek dat er sprake was van meer dan vriendschap, werd Gordon in het gelijk gesteld. De twee zagen elkaar na de rechtszaak niet meer….maar daar komt binnenkort dus misschien verandering in.

Meer DenD