Drama voor Leontine

Drama voor Leontine Borsato
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Een drama voor Leontine. Toen ze wakker werd, zag ze tot haar grote schrik dat de kelder vol is gelopen met water. ,,Met alle verhuisdozen die nog uitgezocht moesten worden.”

Na wekenlang inpakken van verhuisdozen, is het moment eindelijk daar: Leontine is verhuisd. ,,Nou, hier sta ik dan in een leeg huis”, spreekt Leontine haar volgers op Instagram toe. ,,Ik ben verhuisd. Dit huis heeft mij de afgelopen drie jaar ontzettend omarmd en nu naar een nieuwe plek.”

‘Balen’

De verhuizing is goed gegaan, vervolgt Leontine. ,,Ik ga jullie daar ook zeker van op de hoogte brengen. Ook qua vorderingen van de verbouwing. Alleen toen ik vanochtend wakker werd en een kopje koffie wilde zetten en de kelder in liep, zag ik het volgende…”

In de volgende story laat Leontine haar kelder zien. ,,Kelder onder water gelopen met alle verhuisdozen die nog uitgezocht moesten worden”, schrijft Leontine bij de foto. ,,Kan gebeuren. Wel balen.”

Borsato

Hoewel Leontine en Marco al een tijd gescheiden zijn, heet Leontine nog steeds Borsato op Instagram. En dat stoort haar volgers behoorlijk. ,,Is het niet Leontine Ruiters?”, luidt het in de reacties op Instagram. Ook een andere volger begrijpt er niets van. ,,Waarom heet die vrouw nog steeds Borsato? Ze is van hem af! Heel raar.”

Tags

LEONTINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck