Drama voor Leontine in Afrika: ‘Kotsmisselijk op safari’

DRAMA vakantie voor Leontine in Afrika|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Leontine is op dit moment met een aantal vriendinnen in Afrika voor de reis van haar leven. Uiteraard keek ze het meest uit naar de safari, maar helaas verliep die dag anders dan Leontine hoopte. Ze was namelijk hartstikke ziek.

Al twee jaar lang proberen Leontine en haar vriendinnen deze bijzondere trip te plannen. Vorige maand waren ze er eindelijk uit wanneer iedereen een gaatje in de agenda heeft. De vrouwen boekten de vakantie en het aftellen kon beginnen. En nee, dit keer geen champagne op Ibiza, maar op safari in Afrika!

Misselijk

De vriendinnen zijn inmiddels al een aantal dagen op reis en gisteren besloten ze op safari te gaan: het hoogtepunt van de reis. ,,Na een kopje gemberthee zijn we om 6 uur vertrokken. Een safari van ruim 13 uur”, laat Leontine weten op Instagram.

Maar helaas verliep de dag voor Leontine anders dan verwacht. ,,Ik werd in de nacht misselijk en dat heeft de hele dag geduurd! Ben uiteraard wel meegegaan op safari want had alles wat we gezien hebben voor geen goud willen missen.”

Safari

De prachtige beelden deelt Leontine met haar volgers op Instagram. Ondanks de misselijkheid was het uiteindelijk een geslaagde dag. Tijdens de safari hebben de vrouwen jachtluipaarden, gieren, zebra’s, olifanten, hyena’s, leeuwen, nijlpaarden en giraffen gezien.

Tags

DRAMALEONTINE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck