Drama voor Marianne Weber: zoon vertrekt plotseling uit Spanje

Drama voor Marianne Weber
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Maurice, de zoon van Marianne Weber, woonde jarenlang dichtbij haar in Spanje. Ze zagen elkaar dagelijks tot hij op een dag plotseling besloot te vertrekken uit Spanje. Met een telefoontje liet hij weten terug te verhuizen naar Nederland.

Marianne Weber had al haar geliefden bij haar in Spanje, en keerde daarom alleen zo nu en dan voor praktische redenen terug naar Nederland. Nu zal ze echter weer vaker terugkomen voor haar zoon Maurice.

‘Ik ben verliefd’

,,Mijn zoon Maurice was in Nederland toen zijn horecazaak in Spanje dicht was vanwege corona”, vertelt Marianne in weekblad Story. ,,Hij belde me op een dag op en zei: Mama, ik ben verliefd.”

Maurice doelde niet op een vrouw, maar op een pand. ,,Op een prachtige locatie in Kortenhoef dat hij kan uitbaten. Hij stuurde me filmpjes en foto’s en vroeg: Moet ik het nou doen?”

‘In Spanje zag ik hem elke dag’

Hoewel Marianne het ongetwijfeld moeilijk had met het nieuws, wil ze niet de dromen van haar zoon in de weg zitten. ,,Hier in Spanje zag ik hem elke dag, maar als mijn kinderen gelukkig zijn, maakt het mij niet uit waar dat is. Maurice moet voor zijn dromen gaan, daar gaat het om. En niet of zijn moeder hem het liefst elke dag ziet.”

Gelukkig woont haar oudste zoon Jeffrey met zijn gezin nog wel dicht bij haar op Gran Canaria.

Tags

dramaMarianne Weberverhuizing

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie