Drama voor Victoria’s Secret show in Shanghai

Door: Ditjes en Datjes
16-11-2017

NEW YORK – Iets minder dan twee weken voor de razend populaire Victoria’s Secret Fashion Show lijken een aantal van de uitverkoren modellen niet het benodigde visum voor China in handen te krijgen. Het gaat hierbij om vier modellen uit Rusland en Oekraïne. Dasha Khlystun, een Oekraïens model, zou dit bevestigd hebben.

Het is niet exact duidelijk waarom China de visa niet toekent. De relatie tussen beide landen zou volgens een Chinees nieuwsagentschap ‘beter dan ooit’ zijn. Voor de modellen, die het hele jaar hard gewerkt hebben om bij deze spectaculaire lingerieshow te zijn, is het een enorme domper. Maar ook zonder hen gaat de show gewoon door.

Niet alleen de modellen hebben te kampen met de strenge regels. Verschillende vooraanstaande modebloggers uit Amerika hebben hun trip naar China gecanceld omdat ze geen visum kregen. Het productieteam dat de hele show registreert, moet hemel en aarde bewegen om wat standaard shots buiten de event-locatie te kunnen draaien en de persafdeling van Victoria’s Secret kan geen persberichten versturen, omdat die allemaal goed gekeurd moeten worden door medewerkers van de Chinese overheid.

De Nederlandse modellen Romee Strijd, Sanne Vloet en Roosmarijn de Kok lopen wel mee in de prestigieuze show, evenals Gigi en Bella Hadid, die een Nederlandse moeder hebben, Yolanda.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD