Dramatisch bericht over ziekte Bibian Mentel

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Opgeven is geen optie, zo besluit Edwin Spee, de partner van Bibian Mentel zijn dramatische bericht. Bibian moet weer worden geopereerd in verband met de kanker die haar leven domineert. Ze gaat echter door met Dancing With The Stars voor aanstaande zondag.

Dit schrijft Edwin Spee vandaag:

,,Lieve vrienden,

Het leven is mooi maar ook keihard!

Na de euforie van afgelopen zaterdag waarbij Bibian en Joost op een geweldige manier een ticket wisten te veroveren voor de finale van DWTS kwam maandag de man met de moker weer voorbij.

Weer die kut kanker. In een wervel vlak boven de stellage in haar onderrug. De tumor is al dermate groot dat bestralen geen optie meer is en dus zal Bibian eind november weer een zware operatie moeten ondergaan.

De kanker lijkt niet meer te stoppen. Diverse uitzaaiingen in Bibian haar longen en ook in haar skelet groeien ondanks de medicijnen langzaam maar gestaag door en nu dus nu wederom een tumor in een rugwervel.

Bibian, die had gehoopt op een wat langere pauze, zal ondanks deze tegenslag gewoon deelnemen aan de finale van DWTS. In overleg met haar specialisten is er gekeken wat wel en wat niet een risico zou kunnen opleveren bij het dansen. Samen met Joost Findhammer en Schaur Peter wordt er nu keihard aan gewerkt om voor as zondag 2 prachtige dansen neer te zetten.

Opgeven is voor Bibian geen optie.”

Tags

BIBIAN MENTELDANCING WITH THE STARS-KIDSEDWIN SPEE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck