Dramatisch gerucht: ‘Pierre Kartner had een herseninfarct’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Pierre Kartner verdween van de ene op de andere dag volledig van de radar. Fans en anderen maken zich grote zorgen: geruchten deden de ronde dat hij naast een hernia, ook leidt aan de ziekte van Alzheimer. Een nieuw gerucht zorgt voor een opmerkelijke wending in zijn verdwijning. ,,Pierre Kartner had een herseninfarct.”

Kartner moest een tijd geleden een optreden in België afzeggen waarna niemand meer iets van hem hoorde. Pogingen van onder anderen goede vriend Ben Cramer liepen op niets uit. De telefoon van zijn kantoor stond dag en nacht op het antwoordapparaat en niemand wist wat er met Pierre aan de hand was.

Hardnekkige geruchten

Hoe langer het stil bleef rondom de zanger en liedjesschrijver die bekend werd als Vader Abraham, hoe hardnekkiger de geruchten werden. Pierre zou aan meer lijden dan een hernia: volgens buurtbewoners was hij getroffen door de ziekte van Alzheimer.

Maar zijn zoon Walter vertelde vorig jaar in weekblad Story dat Pierre gewoon thuis was. ,,Het gaat naar omstandigheden prima met mijn vader. Hij moet rustig aan doen met zijn rug”, zei hij daarover.

‘Pierre heeft een herseninfarct gehad’

Maar de grote vraag blijft: waarom geeft Pierre niet zélf een teken van leven? Zelfs zijn beste vrienden hebben niets meer van de zanger vernomen. Maar nu, inmiddels meer dan een jaar na zijn verdwijning, lijkt er eindelijk meer duidelijkheid te komen.

,,Pierre heeft vorig jaar een herseninfarct gehad”, vertelt een bron aan Story. ,,Hij verbleef tijdens zijn revalidatie enkele maanden in revalidatiekliniek De MARQ in Breda.”

‘Hij woont hier niet meer’

Volgens de bron is Pierre een halfjaar geleden vertrokken uit de kliniek. ,,Hij verbleef daar tijdelijk. Na zijn ontslag werd afgesproken dat de communicatie via zijn zoon Walter zou verlopen. Toen Pierre De MARQ verliet was hij gewoon aanspreekbaar.”

Maar volgens zijn buurvrouw is Pierre niet teruggekeerd naar zijn eigen huis. ,,Walter zie ik wel geregeld, maar Pierre en zijn vrouw niet. In de buurt weet niemand ook precies wat er aan de hand is en of ze hier nog wonen”, vertelt de buurvrouw aan Story.

Tags

GERUCHTMYSTERIEPIERRE KARTNERVERDWIJNING

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck