Dramatische diagnose voor Utopiaan Cees Kramer

Oud-Utopiaan Cees Kramer heeft op 26 juni slecht nieuws gekregen. Op de uitslag van zijn laatste CT-scan is te zien dat de kanker opnieuw is uitgezaaid en de tumoren in zijn lijf blijven groeien.

,,Mijn huidige 3 tumoren In de lymfeklieren in mijn buik, zijn gegroeid, uitzaaiingen nieuw bij de liezen, Aan beide kanten. Veel Nieuwe kleine tumoren in wording in de buik. En een nieuwe tumor in de opperhuid net onder mijn navel” vertelt hij zijn volgers op Instagram. Hij verwacht nog zo’n vier tot 12 maanden te leven als hij zich niet laat behandelen. ,,Ik moet nu beslissen wat te doen? Beter nieuws heb ik niet” meldt Cees er nog bij.

Toch blijft hij positief in het leven staan. Hij zegt te blijven zeilen op de wind van vandaag. Nu moet hij nog de beslissing maken of hij behandeld zou willen worden of niet. ,,Het fontein in mijn voortuin is als het leven, je weet niet waar de spetters heen gaan” sluit hij zijn Instagram-post mee af.

Eind 2016 verliet Cees Kramer het door John de Mol gemaakte tv-programma Utopia.