Dramavakantie voor Bibi en Waylon

Nietsvermoedend geniet Bibi Breijman samen met haar gezin en familie van hun vakantie in Portugal voor haar verjaardag. De zangeres legt alles vast voor haar vlog en deelt dus ook dat er iets heel erg mis ging…

,,We gaan gezellig met z’n allen mijn verjaardag vieren!” zegt Bibi enthousiast een uur voordat ze naar Portugal vertrekt in haar nieuwste vlog. Iedereen is erbij: Waylon en zijn ouders, dochtertje Teddy en Bibi’s vader, moeder en ‘beppe’, oftewel oma. In de vlog volgen er super schattige beelden van Teddy, gezellig dineren met de familie, Bibi die kaarsjes uitblaast van twee taarten in een hartvorm en dan opeens een zorgwekkend bericht.

Gegil

Na het eten is haar oma erg hard van een marmeren trap gevallen. Bont en blauw is ze. Bibi is in paniek: ,,Ik hoorde zoveel gegil en ik dacht ze heeft al haar botten gebroken en ligt in een plas bloed.” Ondertussen racet Waylon naar het ziekenhuis.

Onder de blauwe plekken

De volgende morgen doet Bibi weer verslag en vertelt dat het uiteindelijk allemaal nog best mee is gevallen, ook al zit oma onder de blauwe plekken. Ze is nog wel erg duizelig en heeft last van hoofdpijn maar voor de rest gaat het prima. De vlog eindigt dan ook met een lachende ‘beppe’ en een glas witte wijn.