Dré en Mo krijgen bakken kritiek op vakantie in buitenland

Door: DitjesenDatjes
03-08-2020

Terwijl een groot deel van de Nederlandse bevolking dit jaar heeft besloten thuis te blijven of ergens in Nederland op vakantie te gaan, hebben André en Monique toch besloten naar het buitenland te gaan. Ze kunnen rekenen op heel wat kritiek.

Geen afstand van elkaar

De foto’s die Monique op Instagram post zien er prachtig uit: stralend blauw water, prachtige gebouwen en vooral twee gelukkige gezinnen die samen op vakantie in Zwitserland zijn. Ze krijgt veel leuke reacties op de foto’s, maar uiteraard zijn er ook mensen die kritiek leveren. Zo merken ze op dat de twee gezinnen geen afstand van elkaar houden en vragen ze zich af of het wel verstandig is om nu naar het buitenland te gaan.

,,Hoezo afstand van elkaar? Je bent een mooie en lekkere vrouw, maar je doet gewoon maar wat”, schrijft iemand. ,,Ook voor jullie is er corona. 1.5 meter afstand”, schrijft een ander. Weer een andere volgers melden: ,,1.5 meter afstand hoeft daar zeker niet….” en ,,Lekker corona-proof!”.

Genieten

André en Monique lijken zich niets aan te trekken van de kritiek, want ze reageren niet op de negatieve reacties. In plaats daarvan zijn ze samen met vrienden aan het genieten van hun vakantie en leggen ze zichzelf en hun kinderen flink in de watten.

View this post on Instagram

⭕️

A post shared by 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) on
Meer DenD