Dré Hazes over vermeende affaires: ‘Papa was een lul’

Andre Hazes
Door: Lois Kuhfus
23-09-2020

De geruchten dat André Hazes en Nikkie Plessen een affaire zouden hebben gingen een jaar geleden de wereld in. Voor het eerst spreekt André zich uit over deze vermeende affaire én doet hij een boekje open over de geruchten dat hij het ook gezellig zou hebben met Jamie Been…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Nikke en Dré

Dré en Nikkie zouden zoenend zijn gespot in een Amsterdamse club. Een ooggetuige vertelde aan Story:

,,Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan…”

Nikkie reageerde al verontwaardigd op de geruchten: ,,We hebben niet gezoend. André is een van mijn allerbeste vriendjes. We gaan voor elkaar door het vuur. Als ik een keer een avond ga stappen, krijgen we dit meteen.”

LEES OOK:

Meekijken: André Hazes en zoontje (3) verrassen fans

‘Onzin’

Nu spreekt ook André zich uit over het gerucht dat hij een scheve schaats reed met Nikkie: ,,Ook onzin. Dat is hetzelfde als dat ik vanavond met jou naar de kroeg ga en je aan de hand door de mensen trek. Van mij en Nikkie zijn daar foto’s van gemaakt.” Hij vertelt aan Veronica Magazine dat hij overladen werd met negatieve reacties: ,,Het blijft mij wel verbazen hoe héftig Nederland kan zijn. Ik heb de vreselijkste berichten gekregen, tot doodsbedreigingen aan toe.”

Beeld: nu.nl

Jamie Been

De zanger is nog het meest verontwaardigd over de geruchten rondom een affaire met Jamie Been, dochter van voetbalanalist Mario Been. Hij zou een relatie met haar gehad hebben terwijl hij met Monique was, maar zegt het meisje nog nooit in zijn leven gezien te hebben:

,,Maar er is een tijd geweest dat er dingen over mij werden geschreven die gewoon echt niet waar waren. Dat ik een relatie zou hebben gehad met Jamie Been, bijvoorbeeld. Dat meisje heb ik nog nooit in mijn leven gezien.”

André erkent dat hij door zijn beroemdheid met dit soort geruchten moet leren leven, maar trekt ook een grens: ,,In dat geval kan ik nog wel begrijpen dat het spannend is, of zo, maar waar slaat het op om er zomaar een Jaimie bij te halen? Ik moést dat van me afschrijven. Mij doet het niets, ik kan wel wat hebben.

Hij vertelt dat hij het lastig vindt dat zijn zoontje dit soort verhalen over hem ook zal zien: ,, Maar mijn zoon kan dat later allemaal lezen. Zelf heb ik ook dingen op social media gepost die niet respectvol naar mijn gezin zijn. Dat kan ik later uitleggen: ‘Papa was een lul, ik dacht niet logisch na’, maar tegen leugens kan ik me niet weren.”

Meer DenD