Dre Hazes: ‘Van haar moest ik liegen tegen kleine André’

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Volgens Dre Hazes klopt er niets van het verhaal dat zijn ex-verloofde naar buiten gebracht heeft. Zij stelde dat Dre het nieuws van hun breuk zonder haar medeweten naar buiten bracht, nog voordat zij hun zoon André (4) konden vertellen over de breuk…

Dre is duidelijk op zijn teentjes getrapt. Hij deed gisteravond zijn verhaal aan RTL Boulevard en wees Monique op meerdere onwaarheden in haar statement op haar Instagram een paar dagen geleden. Zo zegt hij dat het onzin is dat Monique de breuk niet zag aankomen, en beschuldigt hij haar van het feit dat hij van haar moest liegen tegen zijn zoon.

Bericht

In een hartverscheurend bericht op de Instagram van Monique liet zij zich uitgebreid uit over de keuze van haar ex-vriend.

,,De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen”, schreef Monique bij een foto van haar, Dre en hun zoontje André.

Ook haalt Monique flink uit in het bericht. ,,De haast die ermee gemoeid is om dit zo snel naar buiten te brengen, zonder dat we dit eerst onze zoon hebben kunnen vertellen verbaast mij na hetzelfde patroon van een jaar geleden niet”.

Statement

In RTL Boulevard doet Dre zíjn kant van het verhaal. Volgens hem klopt niet alles aan het bericht van Monique.

Zo claimt de zanger dat Monique hem dwong te liegen tegen hun zoontje. ,,Er stond: we hebben het niet eens Dré kunnen vertellen, voordat het naar buiten kwam. Toen we in Nederland waren wilde ik het juist meteen aan Dré vertellen, want ik wist dat ik wegging. Zij wilde het via een kinderpsycholoog, daar wilde ik aan meewerken”, aldus Dre.

Het verhaal van Monique klopt volgens hem dus niet. Hij is het duidelijk zat dat hij door Monique als de boeman afgeschilderd wordt ,,Ik moest liegen tegen Dré dat papa niet thuis slaapt, omdat papa aan het werk is. Dat heb ik gedaan. Dan komt het in de Story en dan bevestigt zij het voordat ik het doe. Wat heb ik dan fout gedaan?”

LEES OOK:

De affaire van Dre: Een geheime telefoon, 100 rozen en sportschool-afspraakjes

Tags

BREUKDRE HAZESMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck