Dre Hazes wordt flink verwend bij ‘schoonfamilie’

Schoonfamilie Andre Hazes
Door: Eva Steins
22-03-2021

Dre Hazes heeft het goed voor elkaar. De zanger werd direct na de breuk met zijn ex-verloofde Monique met open armen ontvangen bij de familie van Soelen. Niet alleen zijn mysterieuze band met ‘goede vriendin’ Sarah is goed, Dre heeft ook de rest van haar familie om zijn vinger gewonden…

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het sprookje van Dre en Monique leek tot een gelukkig einde te komen, totdat de bom barstte tijdens een vakantie op Bonaire. Hazes pakte direct na de vakantie zijn koffers en vertrok naar een appartement dat voor hem geregeld werd door Ruud van Soelen, vader van Sarah. Opvallend genoeg verbleef Sarah ook in hetzelfde appartement, maar van een relatie tussen de twee is volgens de zanger nóg geen sprake…

Pannenkoeken

Het is duidelijk dat Dre in een goed nest terecht is gekomen. Terwijl Monique en André (4) de breuk gezamenlijk thuis verwerken, brengt Dre zijn tijd door met de familie van Soelen.

Dat het een gezellige boel is laat de familie graag zien. Regelmatig komen er foto’s op Instagram voorbij waarop te zien is dat Dre en Sarah gezamenlijk eten, met een groep familie en vrienden erbij.

Zo ook gistermiddag toen het zusje van Sarah met de wereld deelde dat het stel aan de pannenkoeken zat. Hoe is het voor Monique om deze gezellige beelden voorgeschoteld te krijgen?

Meer DenD