Dre onthult: DIT gebeurde er op Bonaire

Andre Hazes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

De Antillen zijn een plek van geluk én rampspoed voor Dre Hazes en Monique Westenberg. Een jaar geleden gaven zij hun relatie op Curacao een nieuwe kans, nu hebben zij op Bonaire hun liefde voor eeuwig bekoeld. Wat is er gebeurd op het tropische eiland? Dre klapt uit de school…

Voor wie het nog niet wist: Dre heeft de verloving met Monique verbroken. In goede vriendin Sarah van Soelen vond Dre steun tijdens een moeilijke periode met Monique. Volgens hem zou er niet meer zijn dan alleen een vriendschap, echter wijzen meerdere verhalen erop dat Dre een maandenlange affaire had met de 25-jarige influencer

Bonaire

In een statement op zijn Instagram liet Dre weten dat ‘de bom gebarsten was’ tijdens de derde dag van hun vakantie op Bonaire. Het toen nog verloofde stel kreeg zulke erge ruzie, dat het leidde tot nu al dé showbizz breuk van 2021.

Aan Patty Brard klapt Dre uit de school en vertelt hij wat er precies voorgevallen die dag. Eerder verhalen wezen erop dat Dre een tweede telefoon bij zich had waarmee hij stiekem contact had met Sarah. Monique zou deze telefoon gevonden hebben en kon meegenieten van de romantische berichtjes tussen haar verloofde en de influencer.

Tweede telefoon

Over een tweede geheime telefoon laat Dre niets kwijt. Volgens hem ging de ruzie ‘helemaal nergens over’. ,,Het is iets heel doms hoor Patty. Haar vader kwam die dag aan, en dat was dus mijn cheat dag, de dag dat ik kon gaan drinken”, vertelt Dre.

Die avond liep het uit de hand en had Dre een slokje te veel op. ,,Ik word lam en zij denkt dat ik iets heb gedaan, wat ik niet heb gedaan. En dat heb ik ook duidelijk aangegeven, en het gezeik bleef doorgaan”, onthult Dre.

Voor hem barstte daar de bom en hij maakte een enorm ingrijpende keuze. ,,Ik heb gewoon gezegd: ik ga dit gezeik niet meer trekken.”

De rest van de vakantie heeft Dre apart geslapen, en zodra de exen in Nederland aankwamen keerde hij niet meer terug naar huis. Een ‘goede vriend’, die achteraf de vader van Sarah blijkt, regelde een huis voor hem waar hij kon onderduiken. Een opvallend detail: zijn enkel ‘goede vriendin’ Sarah verblijft in dezelfde woning…

LEES OOK:

Hazes reageert: Is nieuwe vlam Sarah zwanger?

Tags

ANDRE EN SARAHBONAIREBREUKDRE HAZESHAZES BRUILOFTMONIQUEMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGRUZIE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck