Dré reageert op bruidsjurk Monique: ‘Borsten mogen groter’

Andre Hazes|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Eva Steins

Het aftellen naar de droombruiloft van Dre en Monique is begonnen. Het stapelverliefde stel maakte hun verloving nog maar een week geleden bekend, maar hebben al een hoop details gedeeld over hun bijzondere dag. Ook het wegdromen bij de ideale bruidsjurk is al begonnen, en Dre heeft een belangrijke wens voor de jurk van Monique….

Bij de 538 Ochtendshow onthulde Dre dat Monique en hij druk bezig zijn met het fantaseren over hun droombruiloft. ,,We liggen al een paar dagen elke dag op bed Pinterest te bekijken voor ideeën voor de bruiloft”. Ook laat hij weten dat we niet te lang hoeven te wachten op de bijzondere dag. ,,Als het aan mij ligt, trouwen we zo snel mogelijk.”

Het stel heeft een duidelijk beeld bij de ideale trouwdag. Zij trouwen het liefst op een tropische locatie, onthult Dre. ,,Met ’s middags lunchen op het strand en ’s avonds een dj. Ibiza vind ik te dichtbij, we hopen ver weg te gaan.”

LEES OOK:

Fans woest op André Hazes: ‘Lelijke rat!’

Jurk

De details van het sprookjeshuwelijk worden dus steeds duidelijker. Ook wordt er vol op gespeculeerd over de bruidsjurk van Monique. Op Instagram worden de tortelduifjes getagd in berichten van ontwerpers, die graag hun creaties aan het stel laten zien.

Op Monique’s Instagram zien we meerdere berichten van bruidsjurk schetsen voorbijkomen waarin zij getagd is. Ontwerpers hebben de – naar hun mening- ideale bruidsjurk geschetst voor Monique. Zo zien we ‘beach style’ jurken voorbij komen die goed zouden passen bij het tropische huwelijk van de Hazesjes, maar ook klassieke jurken en zelfs een ‘avondjurk’ voor wanneer het feest begonnen is.

Ook Dre bemoeit zich met de ontwerpen. Hij heeft duidelijk maar één aspect van de jurk wat zijn aandacht trekt. Onder een filmpje met de schetsen van zijn aanstaande vrouw reageert hij ,,Borsten mogen groter!” met een knipoog.

Tags

BRUIDSJURKBRUILOFTDRE HAZESHAZES BRUILOFTMONIQUE EN ANDRÉMONIQUE WESTENBERGVERLOOFD

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck