Dreigt ex Gaby Blaaser met juridische stappen? ‘Mag dochter niet zien’

Robin mag zijn dochter amper zien van Gaby
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Robin, de ex van Gaby Blaaser en de vader van haar dochtertje Isabella, zou met juridische stappen dreigen. Robin zou zijn dochter alleen mogen zien wanneer Gaby er ook is.

,,De ex van Gaby en tevens vader van hun kindje heeft het zwaar te verduren… Althans, dat is wat hij in zijn eigen omgeving verkondigt”, schrijft Yvonne Coldeweijer op haar juicekanaal. ,,Volgens Robin zijn hij en Gaby ‘on good terms‘ uit elkaar gegaan, maar zodra Gaby verhuisd was, verbood zij hem om hun kindje nog te zien.”

Onder toeziend oog

Robin en Gaby woonden tijdens hun relatie samen in Maastricht, maar omdat Gaby nu in Amsterdam woont, moet Robin elke zaterdag naar Amsterdam reizen om zijn dochter te zien. ,,Wanneer hij daar komt zijn Gaby en haar ouders er altijd bij en mag hij onder toeziend oog van iedereen met zijn dochter in de woonkamer spelen”, vervolgt Coldeweijer. ,,Hij wil haar graag mee naar huis nemen waar zij samen altijd hebben gewoond, maar volgens Gaby is dit ‘niet goed voor de ontwikkeling’.”

Juridische stappen

Wanneer Gaby op reis is, zou Robin zelfs helemaal niet mogen langskomen. ,,Ook al is hun dochter bij de ouders van Gaby. Het zit hem zo hoog dat hij dit aan heel veel van zijn klanten vertelt. Hij wil graag juridische stappen ondernemen, maar omdat hij zo’n drukke agenda heeft en al blij is dat hij op vrije momenten zijn dochter kan zien, twijfelt hij of hij dit door wil zetten.”

Breuk

Gaby liet een paar maanden geleden weten dat zij en Robin uit elkaar zijn. ,,Vandaag deel ik met jullie dat ik vijf maanden geleden de oneindige liefde van het moederschap heb mogen ervaren, en het vervult me met trots. Het is een buitengewoon gevoel dat alleen maar sterker wordt. De vader van mijn dochter en ik hebben echter besloten om aparte wegen in te slaan. We vragen om respect voor onze privacy tijdens deze persoonlijke overgang”, schreef Gaby op Instagram.

Tags

GABY BLAASER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck