‘Dreigt’ Sarah van Soelen met kort geding tegen André Hazes?

Door: Ditjes en Datjes
21-05-2022

Sarah van Soelen ‘dreigt’ mogelijk met een kort geding tegen André Hazes. Dit laat Patty Brard weten in Shownieuws. Na de liefdeshereniging met Monique Westenberg wil van Soelen niet meer in zijn documentaire gezien worden.

Sarah schijnt een grote rol in André’s documentaire te spelen, die voor zo’n 250 duizend euro is verkocht aan Videoland. Sinds Dré en Monique samen zijn gespot door Privé, is Sarah er klaar mee. Ze noemde haar ex een leugenaar en blokkeerde hem op sociale media.

‘Zo niet, komt er wat anders’

,,Sarah heeft er vorige week over gebeld met de productiemaatschappij, zou maandag teruggebeld worden, is niet teruggebeld, voelt zich genegeerd. En nu is de week om”, zegt Patty Brard tijdens de Shownieuws uitzending van vrijdagavond. Patty: ,,Ze werd vandaag terug geappt met ‘zullen we morgen even bellen?’ Ze zegt: ‘Laat morgen dan maar komen, maar zo niet, dan komt er wat anders’”, dreigt van Soelen.

,,Een kort geding of zo?” vraagt Evert Santegoeds zich af. ,,Dat denk ik, maar als je niets getekend hebt, heb je niks getekend, hè?” antwoordt Patty. De familie van Soelen zou niks hebben ondertekend, zoals een quitclaim, om toestemming te geven om in André’s docu-serie te verschijnen. ,,Zij hebben echt nooit toegezegd dat ze mee zouden werken. Ze zegt nu: ‘Voordat die docu er komt, zijn wij eruit.’” vertelt Brard.

Begrip

De familie van Soelen zouden André in moeilijke tijden hebben opgevangen en Hazes is met de noorderzon vertrokken. Patty toont begrip: ,,Er is nooit een bedankje of wat dan ook richting die vader gekomen. Ze willen dus gewoon niet meer in die Videoland-documentaire voorkomen”.

Meer DenD