Drie achterkleinkinderen erbij voor Elizabeth en Philip

Babyboom
Door: DitjesDatjes
17-02-2021

Er is een ware babyboom gaande bij de Britse royals. Koningin Elizabeth en prins Philip krijgen er dit jaar maar liefst drie achterkleinkinderen bij.

Nog nooit kwamen er zo veel achterkleinkinderen bij in één jaar tijd. Op dit moment heeft het echtpaar maar liefst negen achterkleinkinderen, wat binnenkort dus nog aangevuld zal worden…

Geboren

Vorige week kwam de eerste van de drie nieuwbakken achterkleinkinderen op de wereld. Prinses Eugenie, de dochter van prins Andrew, kreeg samen met haar man Jack Brooksbank een dochtertje. De naam van het meisje is nog niet bekend. Het is het eerste kindje voor prinses Eugenie en Jack.

Ook Zara Phillips, de dochter van prinses Anne en Mark Phillips, en haar man Mike maakten bekend in verwachting te zijn. Dit maakte ze in december bekend. Zara en haar man Mike hebben samen al twee dochters, Mia en Lena.

Harry

De meest bekende zwangerschapsaankondiging was die van Harry en Meghan. Op Valentijnsdag maakten zij bekend dat Meghan in verwachting is van hun tweede kindje. De kleine Archie krijgt er dus binnenkort een broertje of zusje bij.

Met de geboorte van de kleine van Harry en Meghan staat de teller eind dit jaar op maar liefst elf achterkleinkinderen voor Elizabeth en Philip…

LEES OOK:

Wordt dit de naam van het kindje van Harry en Meghan?

Meer DenD