MACRON, HAZES, DE RIDDER: Waarom jonge mannen voor oudere vrouwen kiezen (plus oude beelden)

Door: DitjesDatjes
08-05-2017
  1. Emmanuel Macron (39) en Brigitte Trogneux (64).

Zij was de lerares Toneel op wie hij verliefd werd. ‘Wat je ook doet, ik zal met je trouwen’, was de belofte van de nieuwe Franse president Macron, die met gemak zijn moeder had kunnen zijn. De twee kregen een relatie terwijl Trogneux op dat moment nog getrouwd was. Ze heeft drie kinderen. Leeftijd? Ongeveer even oud als Marcron…

 2. Halina Reijn (41) en Daniël de Ridder (33)

De actrice en de voetballer. Zij 41 en hij 33 jaar oud. Dit weekeinde kwamen ze naar buiten met hun relatie. Vorig jaar waren er al geruchten. Eerder werd Halina Reijn nog in een adem genoemd met Edgar Davids, de voormalige topvoetballer. Dat heeft Reijn destijds faliekant ontkend en afgedaan als vriendschap. Nu schijnt het wel serieus te zijn. De acht jaar leeftijdsverschil is geen probleem.

3. Dré Hazes (23) en Monique Westenberg (39)

“De belangrijkste persoon uit mijn leven mag vandaag 38 kaarsjes uitblazen. 38. Voor sommige mensen een schok. Voor mij? Ik vind het heerlijk. Jij bent degene die mij begrijpt en overal in wilt en kan steunen. Wij gaan een heel mooi leven tegemoet. Samen. Op naar 2016!”
Dat zei Dré Hazes destijds in een interview over zijn levenspartner Monique Westenberg. Vijftien jaar ouder dan de zanger. Voor hem reden om te breken met zijn moeder Rachel. Uiteindelijk werd de liefde voor Monique bekroond met een baby, André Martinus.

 

Meer DenD