Dries Roelvink afgewezen door De Toppers: ‘Niet genoeg hits’

Dries niet goed genoeg voor de Toppers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is de grote droom van Dries Roelvink om onderdeel te worden van De Toppers, maar volgens René Froger gaat dat niet gebeuren. Dries heeft namelijk niet genoeg hits om in aanmerking te komen…

Dries Roelvink is langsgegaan bij René Froger om te vragen of hij een keertje mee mag doen met De Toppers. Helaas voor Dries heeft René strenge eisen als het om De Toppers gaat. ,,In het geval van Dries, het punt is: wij hebben eigenlijk wel een vaste stelling bij De Toppers”, vertelt René in de podcast van Nino Wilkes. ,,Je moet gewoon minimaal drie hits hebben gehad.”

Dries niet bij De Toppers

Pijnlijk voor Dries, want het is niet de eerste keer dat hij roept dat hij onderdeel wil worden van De Toppers. Jaren geleden deed hij auditie om een Topper te worden, maar hij werd niet gekozen. Aan Dries werd vervolgens beloofd dat hij twee kaarten voor De Toppers zou krijgen, maar hij werd afgescheept met de slechtste plekken.

Belazerd

Dries voelde zich enorm belazerd. ,,Met de audities die ik deed om de vijfde Topper te worden, heb ik toch voor extra publiciteit gezorgd”, zei hij destijds in De Telegraaf. ,,Mij heeft die hele auditiereeks 8000 euro gekost.”

Geen Toppers dit jaar

Vorige maand werd bekendgemaakt dat Toppers in Concert dit jaar niet doorgaat. De organisatie van het muziekevenement is op zoek geweest naar een geschikte locatie, maar dat is niet gelukt. Naast de Johan Cruijff ArenA, waar het concert normaliter plaatsvindt, werd ook gekeken naar twee andere locaties.

,,Het is gewoon onmogelijk gebleken een periode van twee weken vrij te spelen op deze locaties. Dit is de tijd die ervoor staat met opbouw, repetities en shows. We hebben echt alle mogelijkheden onderzocht, zelfs combinaties met andere shows”, liet de organisatie weten. Naar verwachting keert het evenement in mei 2024 terug.

Tags

DE TOPPERSDRIES ROELVINKRENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck