Dries Roelvink: ‘Donny is overreden door beste vriend’

Dries over zwaar ongeluk Donny|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Donny Roelvink is maandagavond door een Hummer overreden waardoor hij in het ziekenhuis is beland. Zijn vader Dries vertelt wat er precies is gebeurd. ,,Die jongen is gewoon over hem heen gereden.”

Donny besloot maandagavond met zijn vrienden een fitnessfilmpje op te nemen. Maar tijdens het draaien ging het plotseling mis. ,,Donny zijn hele leven is Instagram”, vertelt zijn vader Dries aan het ANP. ,,Hij had met een paar vrienden het plan opgevat om een filmpje na te doen van hun grote idool, bodybuilder Ronnie Coleman.”

Donny overreden door beste vriend

In het filmpje wordt Coleman gefilmd vanuit een hummer terwijl hij met een halter in zijn nek op straat ‘walking lunges’ doet. Maar de jongen die in de Hummer reed, de beste vriend van Donny, drukte per ongeluk op het gaspedaal in plaats van op de rem, waardoor Donny overreden werd.

Volgens Dries mag Donny nog van geluk spreken. ,,Hij mag gelukkig zijn dat het een Hummer was”, aldus Dries. ,,Er zit flink wat ruimte onder de auto. Dat is zijn geluk geweest.”

Geen aangifte

Donny ligt nu in het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. Uit een hersenscan in het ziekenhuis in Utrecht is gebleken dat hij geen hersenletsel aan het ongeluk heeft overgehouden.

De hele familie is erg geschrokken, zo laat Dries weten. Dat geldt ook voor de vriend die de vergissing maakte. ,,Die jongen is er kapot van dat dit is gebeurd. Ze kennen elkaar al jaren, het zijn beste vrienden”, aldus Dries. Donny overweegt geen aangifte te gaan doen van het incident.

Hij is ‘out’ geweest

Dries laat in gesprek met Privé weten dat Donny even ‘out’ is geweest maar nu wel weer goed praat. ,,Die jongen is gewoon over hem heen gereden. Donny is wel helder, hij praat goed, het is nog allemaal goed afgelopen.”

BuzzE

Tags

BEELDENDONNY ROELVINKDRIES ROELVINKHEFTIGONGELUKVIDEO

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck