Dries Roelvink in video gekoppeld aan bordeelbezoek

Dries Roelvink neergezet als bordeel bezoeker in YouTube video
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Er zijn beelden van Dries Roelvink gebruikt in een YouTube-filmpje dat gaat over prostitutie in Amerika. De video is inmiddels al ruim 1,4 miljoen keer bekeken…

De Amerikaanse YouTuber Tyler Oliveira onderzoekt in zijn YouTube-serie I Investigated the City Where Prostitution is Legal de prostitutie in Pahrump, een plaatsje in Nevada. Bijzonder is dat in de video Dries Roelvink voorbijkomt.

Bordeel

,,Benieuwd of Dries Roelvink hiervan op de hoogte is”, schrijft juicekanaal Realityfbi in Instagram Stories. In de video is een TikTok-filmpje van Dries gebruikt waarin hij wijn aan het proeven is in een restaurant in Amsterdam, iets wat dus niets te maken heeft met het onderwerp prostitutie. ,,Of Dries hier blij mee is, valt nog te bezien. De video staat op YouTube en is inmiddels meer dan 1,4 miljoen keer bekeken.”

TikTok

Dries staat tegenwoordig bekend om zijn TikTok-filmpjes waarin hij wijn proeft. De zanger is een echte wijnliefhebber en neemt graag de tijd om wijn te proeven. Toen de zanger tijdens een familievakantie in Marbella de wijnen in een restaurant keurde, besloot zijn zoon Donny het te filmen. De video zorgde voor een hoop hilariteit en Dries werd al snel door tienduizenden TikTok-fans geïmiteerd. Inmiddels is Dries een grote ster op het platform: zijn filmpjes worden maar liefst tachtig miljoen keer bekeken.

Tags

DRIES ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck