Droom Dennis komt uit (Video)

641
Droomhuwelijlk

De Droom van Dennis Verbaas is uitgekomen. Vandaag is hij in het huwelijk getreden met zijn Maleisische droomprinses.

De beelden van het huwelijk zijn alleszeggend. Het is een goudomrande bezegeling van de liefde tussen de amateurvoetballer Dennis Verbaas uit Sassenheim en de Maleisische prinses  Tunku Tun Aminah. Dennis gaat voortaan door het leven als Dennis Muhammed.

Het huwelijk komt overigens wel tegen een prijs. Hij moet een groot deel van zijn vrijheid inleverendoor zijn huwelijk met prinses Aminah van de Maleisische deelstaat Johor. Voortaan bepalen traditie, protocol en het paleis een deel van zijn leven. Dennis heeft dat de afgelopen weken, sinds de bekendmaking van zijn verloving, al gemerkt.

Zo kon hij niet zelf de media te woord staan. Alle verzoeken om interviews werden afgewezen of doorgespeeld naar het Royal Press Office van de sultan. Dat regelt alle publiciteit rond het huwelijk. Media zijn niet welkom bij de plechtigheden maandag in de twee paleizen van Johor Bahru, de aan Singapore grenzende hoofdstad van de deelstaat. Wie iets van de gebeurtenissen wil volgen, is aangewezen op schermen die op twee plaatsen in de stad staan opgesteld.