Droom Patty Brard spat uit elkaar: ‘Ik word nooit oma’

Droom Patty spat uiteen
Door: Charlotte Wijnen
21-09-2022

Patty Brard heeft de hoop om oma te worden voorgoed opgegeven. Hoewel het contact met haar dochter Priscilla na jaren weer hersteld is, blijkt haar grote droom alsnog geen werkelijkheid te worden. ,,Ik word geen oma. Ik weet dat er geen kleinkind komt.”

Patty sloot jaren geleden de kinderen en kleinkinderen van haar vrienden al in haar hart, omdat ze zelf de hoop had opgegeven om ooit oma te worden. Ze had jaren geen contact met haar dochter Priscilla, die nu 39 jaar is.

‘Ik word geen oma’

Hoewel Patty de kans klein achtte dat er een verzoening zou komen, is dat een tijdje geleden toch gebeurd. De moeder-dochter band is hersteld, waardoor Patty hoogstwaarschijnlijk weer begon te dromen over een kleinkind.

Helaas weet Patty nu dat dit nooit gaat gebeuren. ,,Ik word geen oma”, vertelt ze in weekblad Story. Veel wil Patty er niet over kwijt. ,,Ik ga er niet over uitweiden, want ik heb Priscilla beloofd om niet over haar te praten wanneer ze er niet bij is. Maar ik weet dat er geen kleinkind komt.”

Elf jaar niet gezien

Patty vindt het jammer, maar gelukkig heeft ze genoeg vrienden om haar heen met kleine kinderen om te verwennen. Ook vindt ze het veel belangrijker dat haar band met Priscilla blijft zoals het nu is.

,,We hebben elkaar natuurlijk elf jaar niet gezien”, legt ze uit. ,,Na onze verzoening hebben we ook besloten om niet meer terug te kijken. Geweest is geweest. Het heeft geen zin om oude koeien uit de sloot te halen. Maar dat neemt niet weg dat we nog weleens wat hobbels tegenkomen.”

Meer DenD