Droom Sven en Naomi in gevaar

Door: DitjesenDatjes
06-06-2018

De droom van Sven Kramer en de zwangere Naomi van As kan zomaar veranderen in een nachtmerrie. In 2016 kocht het gelukkige stel een boerderij met een groot stuk land. De boerderij is inmiddels gesloopt, maar de vergunning om hun droomvilla te bouwen is nog steeds niet verleend.

Miskoop

Het sporterskoppel heeft voor ruim 2 miljoen euro een boerderij met een groot kavel gekocht. Het pand is inmiddels gesloopt, maar voorlopig wordt er nog niets nieuws gebouwd, en kunnen de bouwtekeningen in de kast blijven liggen.
De bouwvergunning voor hun droomvilla is nog steeds niet afgegeven. Op maandag 30 april hebben de twee een gesprek gehad bij gemeente Amstelveen over hun plannen, weet Story. Binnen nu en drie weken is bekend of ze hun gezinswoning mogen bouwen, of dat het een enorme miskoop is geweest.
Het ziet er hoe dan ook uit dat Sven en en Naomi de eerste maanden met hun baby moeten verblijven in het huis van Naomi in Amsterdam of in het huis van Sven in Heerenveen.

Privacy

De twee willen een landhuis bouwen met een puntdak en een rieten overkapping, schrijft Story. Aan hun huis willen ze twee terrassen leggen en veel bomen en struikgewas planten voor de privacy. Naast hun huis willen ze een gastenverblijf laten bouwen zodat de familieleden van Sven kunnen blijven logeren.

 

 

Meer DenD