Druk bij vernieuwde Dirk van den Broek in Papendrecht

Drukte van jewelste bij vernieuwde Dirk Papendrecht.
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Ditjes en Datjes

Klanten van Dirk van den Broek in Papendrecht konden niet langer wachten! Na een grote verbouwing van de supermarkt gingen de deuren om precies 09.00 ’s ochtends weer open. Supermarktmanager Michel van Elleswijk opende zijn vernieuwde winkel in winkelcentrum De Meent. 

Terwijl de zon buiten scheen, was het binnen in de winkel lekker koel. De collega’s van Dirk Papendrecht stonden te trappelen om weer aan de slag te gaan na deze flinke verbouwing. 

Supermarktmanager Michel van Elleswijk is blij: ,,Winkelcentrum De Meent én onze klanten hebben ons een maand lang moeten missen, maar we mogen de klanten vanaf nu weer verwelkomen voor al hun dagelijkse boodschappen. Uiteraard voor de laagste prijs.”

Wat meteen opvalt als je binnenkomt bij de vernieuwde Dirk, is het Kanskoopjesplein. Verder is er meer ruimte voor onze groente- en fruitafdeling en een nieuw kassaplein, met zowel het gesloten betaalsysteem Safepay als zelfscan.” 

Duurzame winkel

Dirk van den Broek in Papendrecht is tijdens de verbouwing voorzien van de modernste koeltechnieken. Hiermee kost het minder energie om onze producten koel te houden en gebruiken we de restwarmte van de koelingen voor het opwarmen van de winkel. Ook is de winkel vanaf nu helemaal van het gas af. 

Dirk van den Broek Papendrecht open.
Dirk van den broek Papendrecht.

Tags

DIRK VAN DEN BROEKPAPENDRECHTSUPERMARKTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck