Dua Lipa gooit hitalbum Future Nostalgia in de remix

Door: DitjesDatjes
07-08-2020

Al weken staat Dua Lipa wereldwijd in de hoogste regionen van de albumlijsten met Future Nostalgia. Nadat eerder bekend werd dat de zangeres een remix uitbrengt van het nummer Levitating, heeft ze besloten haar fans te trakteren op een volledig nieuwe versie van het album. Club Future Nostalgia komt uit op 21 augustus, maakte Dua vrijdag bekend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Voor Levitating strikte de zangeres al Madonna en Missy Elliott. Aan een andere remix werkten Mark Ronson en Gwen Stefani, eveneens muzikale helden van de zangeres, mee. Andere namen worden later bekend. Op Club Future Nostalgia zijn nieuwe versies te horen van alle nummers van de originele plaat. Dj en producent The Blessed Madonna stelde de plaat samen en heeft alles aan elkaar gemixt.

Dua zag de afgelopen maanden hoe haar fans genoten van Future Nostalgia. “Ik zag jullie thuis dansen op Future Nostalgia tijdens Zoom-feestjes alsof jullie met mij in de club stonden. Het gaf me zo veel plezier tijdens mijn dagen thuis, hoewel ik deze nummers natuurlijk veel liever live voor jullie speel. Toen besloot ik het feestje naar het volgende niveau te tillen, samen met de ongeëvenaarde The Blessed Madonna, die me stiekem hielp de mixtape in elkaar te zetten die uiteindelijk zou uitgroeien tot Club Future Nostalgia.”

De zangeres hoopt met haar ‘nieuwe’ album een soort nieuwe wereld te creëren. “De dansvloer die we allemaal zo erg nodig hebben, maar nog niet kunnen bereiken. Ik hou heel erg van dit project en ik hoop jullie ook.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD