Dubbel drama Nicolette van Dam: ‘Einde vakantie’

Dubbel drama bij Nicolette
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De skivakantie van het gezin van Nicolette van Dam is volledig in het water gevallen. Nicolette scheurde aan het begin van de vakantie haar voorste kruisband en meniscus en op de laatste dag maakt haar jongste dochter Kiki een lelijke val.

,,Nou, dit is wel even een tegenvallertje”, liet Nicolette begin deze week weten op Instagram. ,,Gescheurde voorste kruisband en meniscus. Skiën ging hartstikke lekker. Waren zo aan het genieten. Pech toen we de skilift uitgingen en ik bleef hangen in de ski’s van de kinderen. Super goede en lieve hulp gehad om beneden te komen.”

Skiën zat er voor Nicolette daarna niet meer in. ,,Nu verplicht rust… wat ik heel moeilijk vind. Maar gelukkig maken we er altijd overal weer een feestje van.”

Dubbel drama

Haar man Bas Smit en hun dochters Lola en Kiki besloten wel verder te gaan skiën. Dat ging hartstikke goed, tot de laatste dag. ,,Bij de laatste afdaling maakt Kiki een ongelukkig klappertje en moet de komende drie weken in spalk met haar pols”, schrijft Bas op Instagram. Omdat Bas een paar dagen eerder ook al in het ziekenhuis was vanwege de val van Nicolette, werd hij direct herkend. ,,Bij het ziekenhuis spraken ze me al aan bij m’n voornaam.”

Tags

BAS SMITNICOLETTE VAN DAM

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck