Dubbel feest voor Irene Schouten

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Het is vandaag dubbel feest voor Irene Schouten. De drievoudig olympisch kampioene mag vandaag alweer 30 kaarsjes uitblazen. Maar ze viert niet in haar eentje feest: ook haar kersverse man Dirkjan Mak is vandaag jarig.

Na een feestelijk weekend vieren Irene en Dirkjan vandaag wéér feest. Afgelopen zaterdag stapte het stel in het huwelijksbootje, en vandaag zijn ze beiden jarig.

Dubbel feest

,,Wanneer je op dezelfde dag jarig bent. Happy birthday hubby”, schrijft Irene Schouten bij een prachtige foto van de bruiloft. Het is niet bekend of het stel de verjaardagen nog groots gaan vieren. Vermoedelijk zijn ze nog aan het bijkomen van afgelopen weekend.

Bruiloft

Irene leerde Dirkjan in 2017 kennen. De eerste jaren gingen in een stroomversnelling, want in 2020 vroeg hij haar ten huwelijk. Ze zouden in 2021 in het huwelijksbootje stappen, maar corona gooide roet in het eten waardoor het een jaar werd uitgesteld.

Afgelopen weekend was het dan zo ver: hun liefde werd bekroond met een prachtige ring en een groot feest. Ze zijn getrouwd in West-Friesland, op het land bij de ouders van Dirkjan. De ceremonie vond plaats in de tuin.

Tags

BRUILOFTGETROUWDIRENE SCHOUTEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck
  • micazu: Mijn huis, jouw vakantie