Duitse media: ‘Willem-Alexander bijna overreden door vrachtwagen’

Koning Willem-Alexander
Door: Eva Steins
26-11-2020

Een heftig bericht vanuit een Duitse krant. Zij melden dat Willem-Alexander bijna aangereden werd door een vrachtwagen toen hij met Máxima op het terrein bij hun paleis liep. Volgens de krant zag Máxima haar echtgenoot op het nippertje ontsnappen aan een vreselijk ongeval…

De Duitse krant Neue Post schrijft over een incident dat plaatsvond op het terrein van Paleis Huis ten Bosch. Op het terrein zou een vrachtwagen met technische problemen hebben gestaan die zojuist enkele spiegels had afgeleverd bij het paleis. Deze vrachtwagen zou kort daarna bijna een ramp hebben veroorzaakt.

Veters

De krant schrijft dat het op een nippertje goed zou zijn gegaan.

,,De vrachtwagen had technische problemen. De chauffeur stond naast zijn wagen en ijsbeerde met zijn telefoon in de hand. Máxima en Willem-Alexander kwamen op dat moment naar buiten lopen in de richting van een auto die hen naar een privé-afspraak in Amsterdam zou brengen. Er was, zoals je altijd zult zien op zo’n moment, sprake van haast. Máxima liep enkele meters voor haar echtgenoot. Die stopte even omdat een van zijn schoenveters los was komen te zitten.”

Terwijl Willem-Alexander bezig was met zijn veter zou de vrachtwagen naar achter hebben gerold. Het was Máxima die haar man zou hebben gered van een vreselijke ramp: zij gilde naar haar man zodat hij doorkreeg dat er een vrachtwagen op hem af rolde.

Volgens de krant schrok de koning zich rot en trachtte hij weg te sprinten, maar in alle paniek struikelde hij. De vrachtwagen rolde door en zou op een haar na Willem-Alexanders voet hebben gemist…

LEES OOK:

Duitse media: ‘Willem-Alexander in levensgevaar’

Meer DenD