Duitse prins trouwt met topmodel

Door: Tanja Brouwer
04-06-2019

Afgelopen vrijdag voltrok zich in Duitsland een waar sprookje. Prins Casimir Sayn-Wittgenstein-Sayn trouwde met topmodel Alana Bunte.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Tiara

Het is een mooie plaatje: zij in een prachtige bruidsjurk met sluier en een tiara op haar hoofd en hij in een zwart pak met geel gilet. Het hele dorp Bendorf, dat in het westen van Duitsland ligt, was uitgelopen voor het feest dat plaatsvond op het landgoed van Sayn.

De 43-jarige prins is zoon van prins Alexander en prinses Gabriela (gravin van Schönborn-Wiesentheid) en eigenaar van een agrarisch bedrijf. Hij woont samen met zijn kersverse vrouw in Londen. Alana heeft een Amerikaanse vader en een Colombiaanse moeder. Op een feestje van wederzijdse vrienden leerden Alana en Casimir elkaar kennen, en niet veel later verloofden ze zich.

Denemarken

Hoewel Duitsland een bondskanselier heeft en geen koning of koningin, zijn er mensen in Duitsland met de titel prins of prinses. Casimir is lid van het Huis Sayn-Wittgenstein, waar prins Gustav aan het hoofd staat. Gustav is de zoon van prins Richard en prinses Benedikte van Denemarken.

 

Meer DenD