Duitsers niet blij met jurk Amalia: ‘Máxima is altijd beter gekleed’

Duitsers niet te spreken over vod wat Amalia aan had
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Koning Willem-Alexander, koningin Máxima en prinses Amalia waren afgelopen zaterdag aanwezig bij een adellijk huwelijk in Oostenrijk. En waar Máxima kan rekenen op een hoop complimenten, krijgt Amalia juist kritiek op haar kledingkeuze…

Graaf Caspar Matuschka en gravin Leonie von Waldburg-Zeil-Hohenems, van wie Willem-Alexander de peetvader is, hebben elkaar afgelopen weekend het jawoord gegeven in Hohenems, een plaats in Oostenrijk.

Bruiloft

De dresscode van de bruiloft was heel formeel. Máxima droeg een rode jurk met bijpassende sjaal van modehuis Natan. Het was niet de eerste keer dat Máxima deze jurk uit de kast had getrokken. Zo droeg ze het eerder tijdens het bezoek aan de Cariben en tijdens het staatsbezoek aan België. Dochter Amalia koos voor een blauwe jurk met een diepe V-hals en lange franjes.

Jurk Amalia

Het Duitse blad Gala deelt op Instagram een foto van Willem-Alexander, Máxima en Amalia op de bruiloft. En waar Máxima kan rekenen op complimenten, krijgt Amalia juist kritiek. Duitsers zijn namelijk niet blij met haar kledingkeuze. ,,De moeder is altijd beter gekleed dan de dochter”, reageert iemand. Een ander is het daarmee eens: ,,Altijd die gouverneursjurken voor Amalia…”

Tags

KONING WILLEM-ALEXANDERKONINGIN MAXIMAPRINSES AMALIA

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck