Duitsers weten het zeker: Sylvie financieel aan de grond

Door: Tanja Brouwer
17-07-2019

Sylvie Meis geeft geld uit als water. Toen ze begin dit jaar acht dagen op vakantie ging met haar toenmalige vriend Bart, gaf je maar liefst 60.000 euro uit. Volgens geruchten, die vooral in Duitsland de ronde doet, moet de diva tegenwoordig goed op haar geld en uitgavepatroon letten. Het einde van haar enorme bankrekening zou in zicht te komen.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Ontslagen

Verschillende opdrachtgevers hebben afgelopen twee jaar laten weten niet meer met Sylvie verder te willen. Zo is ze niet langer jurylid bij de Duitse talentenjacht Das Supertalent, en werd ze in 2017 al ‘ontslagen’ als presentatrice van het programma Let’s Dance bij het Duitse RTL. Naar verluidt zal het gaan om haar Duits, want dat zou niet goed genoeg zijn. Maar opmerkelijk is dat een veel jongere presentatrice in haar plaats staan, en ook het nieuwe jurylid in Das Supertalent is heel wat jaartjes jonger.

Tot overmaat van ramp lijkt het er ook op dat de diva niet langer het Dresden Sempter Opera Ball gaat presenteren. Terwijl de mannelijke presentator, die het afgelopen jaren samen met Sylvie presenteerde, al gevraagd is, heeft Sylvie nog niets gehoord.

Producten

Sylvie heeft laten weten dat ze opzoek is naar een kleinere woning. Ze geeft niet de huur, die 11.000 euro per maand bedraagt, op als reden maar de ruimte. Ze vindt het appartement van 400 vierkante meter toch wat te groot worden. Daarnaast is het geen geheim dat de zonnebrillen-, schoenen-, lingerie- en bikinilijn niet écht succesvol liep. Op verschillende websites zijn haar producten altijd met korting verkrijgbaar.

Ook veel volgers van haar Instagramaccount vermoeden dat het niet goed gaat met de financiële situatie van Sylvie. Tegenwoordig post ze namelijk bijna alleen nog maar foto’s waarbij ze in de tekst reclame maakt voor haar eigen product, of voor die van anderen.

Meer DenD