Duitsland niet blij met Ilse DeLange: ‘Roepen op tot boycot’

Ilse DeLange valt slecht als jurylid in Duitsland
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Ilse DeLange zit in de jury van de Duitse talentenjacht Deutschland Sucht Den Superstar. Maar Duitse kijkers zijn daar helemaal niet blij mee. Zij willen hun oude jurylid terug, Dieter Bohlen.

Ilse DeLange timmert de laatste jaren flink aan de weg in Duitsland. Ze was dan ook ontzettend trots toen bekend werd dat ze het nieuwe jurylid is van Deutschland Sucht Den Superstar. Maar Duitse kijkers zien haar het liefst weer vertrekken.

Ilse DeLange-show

In de eerste afleveringen wist Ilse het publiek al meteen te irriteren. Zoals we in Nederland van haar gewend zijn, houdt ze van zingen en zingt ze het liefst mee met de kandidaten. Bij elk optreden zingt Ilse luid mee, waardoor de kijkers afgeleid worden van de kandidaat. ,,Het wordt langzaam de Ilse DeLange Show! Het is een beetje vervelend”, luidde het al eerder op Twitter.

Kijkers roepen op tot boycot

Maar bij de aflevering van afgelopen weekend kreeg Ilse nog meer kritiek over zich heen. Deze keer ging het niet meer over haar stem, maar over haar outfit. Samen met jurylid Toby Gad, verscheen ze in een kleurrijke look. ,,Als je willekeurig op een jurk van Sims klikt”, sneerde een kijker.

Het lijkt er dus op dat je niet alleen als kandidaat een olifantenhuid moet hebben, maar ook als jurylid. De kijkers gaan zelfs zo ver dat ze willen dat het hele programma geboycot wordt. ,,DSDS zonder Dieter Bohlen is geen DSDS en wordt geboycot!”, twittert iemand. En een ander: ,,Alles is weg wat de oude fans er leuk aan vonden.”

Tags

BOYCOTILSE DE LANGEKRITIEK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck