Duncan cancelt show…..te weinig nummers?

Duncan Laurence
Door: DitjesenDatjes
27-02-2020

Duncan Laurence zou over een maand, op 26 maart, een groot concert geven in de Ziggo dome. Maar nu heeft hij laten weten dat het feest niet doorgaat. Pas maanden later, op 17 november, zal hij zijn concert geven. Een songfestivalkenner denkt te weten waarom Duncan het concert uitstelt.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

‘Muziek op eerste plek’

Op Instagram post Duncan dat het concert niet doorgaat. Hij laat weten dat het een ontzettend moeilijke beslissing is maar dat hij de afgelopen maanden het te druk had met andere dingen en dus niet toekwam aan repeteren en nieuwe muziek maken. ,,Ik heb gewoon meer tijd nodig om jullie te geven wat jullie verdienen”, schrijft hij. ,,Muziek is altijd mijn motto geweest en dat is ook wat ik nu doe…muziek op de eerste plek zetten.”

Songfestivalkenner Martijn van der Zande laat weten dat hij niet verbaasd is dat Duncan het concert afzegt. ,,Duncan heeft sinds zijn overwinning slechts één liedje uitgebracht, samen met Arcade staat de teller dan op twee, daarmee is het lastig een Ziggo Dome uitverkopen…“

Een aantal volgers van Duncan hebben een kaartje voor het concert en reageren op het bericht dat ze nu nog maanden moeten wachten tot ze de Songfestivalwinnaar zien optreden. Toch blijven ze hem steunen. ,,Ik vind het jammer maar het maakt me niet minder excited want als dit jou de tijd geeft om je beter voor te bereiden en om nieuwe muziek te maken dan moet je die tijd gewoon nemen. Ben zoals altijd trots op je, en tot de 17e van November”, schrijft een van hen. Anderen vragen zich af of er nog kaartjes te koop zijn voor de show in november.

Meer DenD