Songfestival voor Duncan: één keer en nooit meer

Songfestival-winnaar Duncan Laurence liet op Instagram weten in Los Angeles te zijn. De zanger hield een vraag- en antwoordsessie en beloofde zijn volgers er zoveel mogelijk te beantwoorden. Van Assi Azar, de tv-host van het Songfestival, tot Gordon, iedereen brandt los met vragen. Of hij ooit nog eens namens Nederland naar het Songfestival zou gaan had Duncan een duidelijk antwoord op…

…,,Nee dat zou een beetje raar zijn. Ik heb het al gedaan”, antwoordde de zanger. Het is dus duidelijk dat Duncan niet van plan is om zijn titel op het Eurovisiesongfestival te verdedigen.

Lena, de zangeres die Duitsland vertegenwoordigde in 2011, is de allerlaatste kandidaat die tweemaal achter elkaar meedeed aan de competitie. Bij haar tweede deelname stond zij op de tiende plek. Dat winnaars meerdere malen meedoen aan het Songfestival komt dus niet vaak voor.

Loopt Gordon blauwtje bij Duncan?

,,Wanneer gaan wij samen een liedje schrijven?!” vraagt Gordon openbaar aan Duncan op Instagram. Volgers reageren direct heel positief op Gordon zijn idee. Maar het mocht even duren voordat Duncan zelf daar antwoord op gaf. Dit terwijl hij behoorlijk snel reageerde op de vragen van zijn andere volgers. ,,Voor jouw nieuwe album? Wanneer komt ie uit?” was zijn antwoord uren later. Duncan lijkt de vraag een beetje te ontwijken.

Heimwee naar de Eurovisie-hosts

Een aardige reactie op de vraag van de Israëlische tv-host Assi Azar, één van de presentatoren van het afgelopen songfestival. Zij vroeg: ,,Hoeveel mis je de Israëlische Eurovisie-hosts?” waarop Duncan zegt: “Heel veel natuurlijk”.