Duncan gaat vol zelfvertrouwen Eurovisie Songfestival in

Door: Hans Jacobs
15-04-2019

Duncan Laurence staat nog altijd bovenaan de lijst van kanshebbers voor de winst tijdens het Eurovisie Songfestival. De wedkantoren geven hem namelijk een winkans van 27 procent.

Toch moet Duncan nog altijd uitkijken voor zijn tegenstanders. Ruslands Sergey Lazarev, vorige week nog derde, staat nu op een tweede plaats met een winkans van 10 procent. Luca Hänni uit Zwitserland moet nu genoegen nemen met de derde plaats (9 procent). Hij staat dus bij de wedkantoren wel ruim voor maar is nog van niks verzekerd.

Tweede halve finale

Duncan heeft wel nog een lange weg te gaan om de winst binnen te slepen. Zo moet hij eerst op donderdag 16 mei de eerste keer aan de bak in de tweede halve finale. Als hij zich door deze ronde weet te slaan mag hij twee dagen later schitteren in de finale van het Songfestival.

Veel fans

Met de keuze van Duncan om zijn nummer Arcade te gaan zingen heeft hij een hoop mensen fan van hem gemaakt. Mensen vinden het een prachtnummer, zo twittert een fan: ,,Wakker worden met in je hoofd, dan zeg ik missie is al geslaagd.”

Het Eurovisie Songfestival gaat al bijna van start. Het evenement gaat plaats vinden van 14 tot 18 mei.

 

Meer DenD